Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش شریان نیوز، گروه اقتصادی روزنامه خراسان در صفحه خود از احیای وزارت بازرگانی در دستور کار گفته و نوشته است :


در حالی که چند روز دیگر مانده تا وزارت "صنعت، معدن و تجارت" شش ساله شود، اخبار رسمی از آغاز بررسی ها برای انفکاک مجدد تجارت از این وزارتخانه و احیای وزارت بازرگانی حکایت دارد. در این رابطه، خسروتاج، قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: برخی مسئولان در حال بررسی کارشناسی هستند که آیا ادغام وزارت صنعت و معدن با بازرگانی درست بوده است یا خیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
گفتنی است 14 اردیبهشت ماه سال 90 بود که دولت دهم ادغام چندین وزارتخانه از جمله وزارتخانه های "صنایع و معادن" و "بازرگانی" را تصویب کرد.
گفتنی است ادغام ناگهانی این وزارتخانه ها با انتقادات زیادی از سوی کارشناسان همراه شد. علاوه بر آن شهریورماه 94 بود که مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای هیئت دولت، فرمودند: یکی از کارهای عجیب و غریبی که برای بنده هم تا آخر معلوم نشد که چرا این کار انجام گرفت، همراه کردن وزارت بازرگانی با وزارت صنایع و معادن بود؛ یعنی واقعاً هنوز هم برای من حل‌نشده است.رئیس سازمان توسعه تجارت دیروز در گفت وگو با تسنیم، با اشاره به انتقادات رهبر معظم انقلاب نسبت به این ادغام درباره مسیر انجام بررسی ها گفت: هنوز به جمع‌بندی لازم برای احیای دوباره وزارت بازرگانی نرسیده‌ایم.گفتنی است شریعتمداری معاون اجرایی رئیس جمهور نیز در اواخر بهمن سال گذشته نیز درباره احیای وزارت بازرگانی گفته بود: رئیس جمهور برای رسیدگی به این موضوع به بخش های مختلف ماموریت داده است تا روابط موازی با یکدیگر تنظیم شود. برخی از فعالیت‌ها که به دلیل سنگینی یکدیگر را تحت ‌الشعاع قرار می‌دهد باید به صورت مستقل به آنها توجه شود.پیش از ادغام، مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در گزارشی ادغام این وزارتخانه را مبهم توصیف کرده بود و بررسی کارشناسی بیشتری را برای اجرایی شدن این طرح خواستار بود. به گزارش خبرآنلاین، در این گزارش که در سال 1388 از سوی مرکز پژوهش های مجلس منتشر شده، تاکید شده است که انجام مطالعات پشتیبان برای ارزیابی فنی، اقتصادی، سیاسی و ... برای بررسی پیشنهاد ادغام امری ضروری است. بدون انجام این مطالعات، اقدام به ادغام این دو وزارتخانه تنها می‌تواند آزمونی باشد که اگر با خطا مواجه شود وزارتخانه مجددا به شکل سابق و یا هر شکل دیگر تغییر ‌یابد.

این روزنامه همچنین به عناوینی مانند؛ لاریجانی: کارگروه پیگیری وضعیت اشتغال و بیکاری در کشور تشکیل می شود ، گزارش ها درباره انصراف هما از خرید بوئینگ سفارش ترک، چند درصد خانوارها خودروی شخصی دارند، ارج واگذار می شود، وضعیت مبهم عرضه سراتو در بورس کالا، وعده ارزانی گوجه فرنگی در روزهای آینده، خوداتکایی 74 درصدی در تولید شکر، واردات زباله برای تامین انرژی و، تب گرانی شیر و لبنیات به سایر برندها سرایت کرد، پرداخته است.
روزنامه ایران در صفحه اقتصادی خود از آغاز تولید ارج مدرن تا یک ماه دیگر خبر داده و نوشته:

اواخر خرداد سال گذشته بود که خبر تعطیلی کارخانه «ارج» با آب و تاب فراوان تیتر شد و برخی رسانه‌های مخالف دولت تلاش کردند آن را نشانه عدم توجه دولت به صنایع و تولید داخل معرفی کنند. کارخانه‌ای که 80 سال پیش کار خود را با آهنگری، ریخته‌گری و جوشکاری شروع و در دهه 50تولید لوازم خانگی، از جمله یخچال، بخاری، ماشین لباسشویی و کولر آغاز کرد تا سالیان متمادی و بخصوص در دهه 70 کسب و کار این واحد صنعتی رونق داشت و خیلی از مردم مشتری پروپا قرص ارج بودند. یکی از محصولات پر فروش ماشین لباسشویی بود که خریداران آن می‌گفتند این دستگاه خرابی ندارد و حتی از رقبای خود یک سر و گردن برتراست. اما از سال 80 تغییرات بزرگی در صنعت لوازم خانگی رخ داد. خیلی از برندهای بنام برای توسعه و تنوع محصولات خود گام برداشتند و جدیدترین تکنولوژی‌ها را وارد چرخه تولید خود کردند. با ورود لوازم خانگی جدید به کشورمان ذائقه مردم تغییر کرد و دیگر کسی به خرید محصولات قدیمی تن نمی‌داد. بخصوص آنکه تفاوت قیمت محصولات جدید و قدیمی تولید داخلی بسیار کم بود.در این میان کارخانه ارج که زمانی خصوصی بود و بعدها به بانک ملی و سازمان تأمین اجتماعی واگذار شده بود به دوران افول خود نزدیک شد. دارندگان سهام ارج توقع داشتند بدون سرمایه‌گذاری جدید در تکنولوژی، مثل سابق فروش داشته باشند و در بازار جایگاه خود را حفظ کند ولی عملاً در رقابت، این مجموعه بازماند و به مرور زمان خطوط تولید از کار افتاد و انبارها پر و ارج به یک شرکت زیانده تبدیل شد. برای گذر از این اتفاق، ارج تصمیم گرفت به سمت شهرستان‌های کوچک حرکت کند و در بسته‌های جهیزیه اقشار کم درآمد قرار گیرد اما این طرح دردی را دوا نکرد و در نهایت خط تولید متوقف شد. حتی کولر که یکی از جان سخت‌ترین محصولات ارج بود هم دیگر تولید نشد. شاید بتوان گفت تنها محصولی که تا روزهای آخر با ارج همراه بود، کولر بود. بعد از آنکه خبر تعطیلی ارج و خاک خوردن ماشین‌آلات قدیمی و فرسوده این کارخانه مطرح شد خیلی از مردم که با این برند خاطره داشتند از ارج می‌گفتند و اینکه چرا باید چنین برند قدیمی از گردونه تولید حذف شود.
عدم توافق در مورد قیمت
وزیر صنعت، معدن و تجارت که در مورد تعطیلی ارج بارها مورد سؤال قرار گرفته بود گفت: وقتی یک کارخانه برای تولید محصول جدید سرمایه‌گذاری نمی‌کند و درجا می‌زند به طور قطع نمی‌تواند از رقبای خود پیشی بگیرد و مجبور به تعطیلی است. البته بارها به مدیران واحدهای قدیمی گفته شده است که برای تکنولوژی‌های جدید با توجه به نیاز مردم سرمایه‌گذاری کنند اما متأسفانه همواره بی‌توجهی می‌شود. از سویی دربین 100 هزار واحد تولیدی، تعطیلی واحدهای کهنه و قدیمی طبیعی است. نعمت‌زاده روز شنبه در مورد مشکل خاص ارج گفت: «ارج» به شرکت توسعه ملی واگذار شد و بانک نیز درصدد واگذاری آن است اما هر بار ارقام مختلفی ارائه می‌شود که کسی هنوز نمی‌تواند سهم آن را خریداری کند.
واگذاری سهام ارج در مرحله پایانی
این صحبت در حالی است که محمدرضا حسینی مدیرعامل ارج خبر داد که قرارداد واگذاری سهام ارج با یکی از برندهای داخلی لوازم خانگی امضا شده و اکنون در حال انجام کارهای پایانی و اداری آن است. البته پیش از این، دو مجموعه دیگرقصد داشتند برای خرید سهام ارج اقدام کنند اما در نهایت به خاطر قیمت، توافق نهایی صورت نگرفت. وی افزود: اصرار دولت بر این بود که واگذاری ارج به مجموعه‌ای ایرانی باشد لذا در واگذاری سهام تمام گفت‌و‌گوها با شرکت‌های ایرانی بود که خوشبختانه با شرکت ایرانی هم مذاکرات به نتیجه رسید. کمتر از یک ماه دیگر تولید لوازم خانگی این مجموعه با نام ارج شروع می‌شود. مذاکراتی هم با یک شرکت ترکیه‌ای انجام شد اما سهامداران به این نتیجه رسیدند که ارج با برند وطنی کار خود را ادامه دهد. وی با بیان اینکه سهامداران منتظر واریز وجه از سوی متقاضی هستند تا سایر کارها انجام شود اظهار داشت: ارزش این قرارداد در حدود 200 میلیارد تومان است. لذا بعد از واریز وجه و برگزاری مزایده که بعضاً 10 روز زمان می‌برد ماشین‌آلات جدید برای تولید لوازم خانگی نصب خواهد شد.بدین جهت کمتر از یکماه دیگر تولید در این کارخانه شروع می‌شود.
تحولات اساسی در تولید
عباس هاشمی مدیرکل دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت، معدن و تجارت هم گفت: مالکیت کارخانه ارج مربوط به گروه توسعه ملی به عنوان یکی از شرکت‌های سرمایه‌گذار بانک ملی است و بخش دیگری از سهام این کارخانه مربوط به سازمان تأمین اجتماعی است. حداقل هفت جلسه مؤثر در رابطه با واگذاری کارخانه ارج برگزار شده و با توجه به هزینه‌های سنگین تکنولوژی جدید حدود ۵۰ میلیون دلار جذب سرمایه نیاز دارد. وی ادامه داد: از زمانی که این کارخانه در اختیار دستگاه‌های دولتی و شبه‌دولتی قرار گرفت و مالکیت آن از بخش خصوصی گرفته شد، رو به افول حرکت کرد و باید چنین کارخانه‌هایی ماشین‌آلات و تکنولوژی خود را به روز کنند که این اتفاق در مورد ارج رخ نداد و امیدواریم که با چاره‌اندیشی‌های صورت گرفته شاهد تغییر و تحول اساسی در خصوص این کارخانه باشیم.
ماشین‌آلات اروپایی در راه ارج
مدیرکل دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه بانک ملی دولتی است و برای واگذاری کارخانه ارج باید مراحل قانونی طی شود، گفت: قیمت پایه کارشناسی مشخص شده و سرمایه‌گذار نیز راضی شده است که قیمت پایه کارشناسی را بپذیرد. وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز یک گروه تولیدی بسیار قوی در کنار این سرمایه‌گذار قرار می‌دهد تا راه‌اندازی این کارخانه به صورت مشترک مدنظر قرار گیرد.علاوه بر این تکنولوژی و قالب از سوی سرمایه‌گذار و از طرف برندهای جهانی پیشرفته اروپایی خریداری می‌شود و قرارداد مستمری مربوط به انتقال تکنولوژی، تحقیقات، آموزش و قالب به امضا خواهد رسید. وی افزود: سرمایه‌گذار کارخانه معتقد است که با توجه به وضعیت فعلی، ارج باید کار را از صفر آغاز کند و تجهیزات و قالب فعلی به روز نیست و تنها یک زمین و سالن از کارخانه ارج به جا مانده است. بر اساس اطلاعات رسیده، مساحت زمین کارخانه ارج بالغ بر ۱۰۰ هزار متر مربع است و قیمت پایه کارشناسی‌شده نیز برای هر متر ۸۰۰ تا ۹۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است.

این روزنامه همچنین به عناوینی مانند؛ روایت مردم از تغییرات ملموس در 4 سال گذشته، توقف مجوز ساخت ساختمان بلند در دولت یازدهم ، تمام روستاهای بالای 10 خانوار برق دار شدند، گام چهارم برای بازکردن گره های مبادلات بانکی و ایران به خوداتکایی 74 درصدی در تولید شکر دست یافت ، پرداخته است.


در صفحات اقتصادی روزنامه شرق نیز بررسی ابعاد و آثار موافقت نامه تجارت ترجیحی ایران و ترکیه ، کشاورزان فرجام می خواهند، بیمه مسئولیت حرفه ای حسابرسان، امضای قرارداد با توتال در کمتر از یک ماه به چشم می خورد.
روزنامه اعتماد در صفحه اقتصادی خود از به هم ریختگی سبد تورم با عنوان وقتی فشار گرانی خوراکی ها نصف شد، گفته و نوشته:
سبد هزینه اقشار ضعیف جامعه بیشترین تاثیر را از قیمت خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها به عنوان اقلام اصلی هزینه‌ای آنها می‌گیرد. این اقلام در سال‌های دولت یازدهم ٥/٥٣ درصد گران‌تر شد اما شتاب گرانی نسبت به رشد قیمت خوراکی‌ها در دولت دهم با ٦/١٠٧ درصد افزایش، نصف شده است.
پس از آنکه در سال ٨٩ دولت قبل برای دلجویی از مردم دستور پرداخت یارانه نقدی به همه افراد را صادر کرد؛ علاوه بر بار مالی بزرگ برای دولت، ماهی سه و نیم هزار میلیارد تومان پول نقد را از طریق پرداخت به مردم روانه بازار کرد و این حجم از تقاضا توانست نظم عرضه و تقاضا در بازار را برهم زده و باعث رشد شتابان قیمت‌ها شود. از سوی دیگر بالا بردن امری قیمت برخی از محصولات یارانه‌ای از جمله بنزین، گازوییل و نان سبد تورم را بر هم ریخت و ضریب اهمیت گروه‌های کالایی را در سبد تورم تغییر داد.
این تغییرات ناگهانی مسوولان پولی را بر آن داشت تا سبد تورم را بازبینی کرده و ترکیب جدیدی از اهمیت گروه‌های کالایی تعریف کنند. به این ترتیب اهمیت گروه خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها از ٤٩/٢٨ درصد به ٣٨/٢٧ درصد کاهش یافت.
چرا رشد سه برابری قیمت‌ها در تورم اعلامی دیده نشد
در دوره‌های مختلف شاخص قیمت ٥/٣٠، ٣٤ و ٢٥ را در آمارها دیده‌ایم. این‌ اعداد اگر در هم ضرب شود چه رقمی را به دست می‌دهد؟ شاخص کل از سال ٩٠ تا آذر سال ٩٤ به عدد ٦/٢٣١ رسید. این یعنی ١٠٠ به ٢٣٦ رسیده که به مفهوم آن است هر کالا و خدماتی که ١٠٠ ریال قیمت داشته به ٢٣٦ ریال افزایش پیدا کرده یعنی ٣/٢ برابر رشد قیمت ایجاد شده است. وقتی نرخ تورم در یک سال ٥/٣٠ باشد و سال بعد مجدد بشود ٣٤ درصد به این مفهوم است که در سال اول کالاها ٥/٣٠ درصد رشد قیمت داشته و سال بعد ٣٤ درصد به قیمت‌های ١٣٠ اضافه شده است. این نرخ‌ها تجمعی اضافه می‌شود.
اما در مورد خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها به عنوان اقلام اساسی سبد هزینه اقشار ضعیف‌تر جامعه می‌بینیم که رشد قیمت‌ها با شتاب بیشتری حرکت کرده است. مثلا شاخص بهای نان در انتهای اسفند سال ٩٣، ٢٧١ است. این شاخص به معنی سه برابر شدن حدودی قیمت است. یعنی نانی که ٧٠٠ تومان در سال ٩٠ خریداری می‌شد به ٢١٠٠ تومان رسیده است. شاخص کل در اسفند ٩٢ یعنی طی دو سال به ٦/١٨٦ رسیده است. یعنی قیمت‌ها حدودا دو برابر شده است. رشد قیمت‌ها در مورد خوراکی‌ها ٢١٣ بوده است. اگر بخواهیم در مورد کالاهایی با بیشترین افزایش قیمت صحبت کنیم می‌توانیم برنج خارجی را با شاخص ٢٥٥ یعنی ٥/٢ برابر رشد مثال بزنیم. آن هم طی دو سال. شاخص‌ها در پنیر ٩/٢٤٠، لبنیات ٢٤٠، میوه‌های تازه ١٩٣، سیب ٢٣٤ بوده و سبزیجات هم واقعا گران شده است. در واقع اینها همان چیزی است که خانوار احساس می‌کند. مثلا لوبیا سبز ٣٠٠ شده که رشد سه برابری را نشان می‌دهد. شاخص پوشاک ٢٤٠، شلوار زنانه ٢٧٤، دامن ٢٥٩ است که به طور متوسط هر یک ٥/٢ برابر شده اما قیمت مسکن ١٤٥ شده یعنی کمتر از ٥٠ درصد رشد قیمت. با توجه به اینکه مسکن هم سهم بالایی در سبد هزینه دارد متوسط نرخ به دست آمده رشد مورد نظر و قابل لمس خانوار را نشان نمی‌دهد.
تورم چگونه تعیین می‌شود
برای محاسبه تورم بر اساس استانداردهای جهانی، سالی را به عنوان سال پایه در نظر می‌گیرند. در سال پایه مقادیر مصرف خانوارها از انواع کالاها را ملاک قرار می‌دهند. برای مثال در آخرین بار در سال ٩٠ بر اساس الگوی مصرفی خانوار، برآورد شده است که یک خانوار ایرانی ١٢٠٠ قلم کالا یا خدمت را مصرف می‌کند. این مصارف از جامعه از نمونه‌هایی که مورد ارزیابی قرار گرفته، احصا شده است. به عنوان مثال پرسیده شده که مقدار مصرف نان سنگک خانوار چقدر است؟ هزینه انواع خوراکی، هزینه تحصیل، هزینه تفریح، بهداشت و درمان و... به تفکیک و به صورت ریز احصا شده است. این اعداد استخراج شده بر اساس استاندارد بین‌المللی در ١٢ گروه اصلی جای می‌گیرد؛ به عبارت دیگر تمام هزینه‌هایی که من و شما برای خانوار انجام می‌دهیم در ١٢ گروه قابل تفکیک است. در هر گروه اصلی یکسری زیرگروه‌های فرعی وجود دارد. مجدد تمام ارقام و آمار استخراج شده در زیرگروه‌های فرعی تفکیک و جای‌گذاری می‌شود. در داخل هر زیرگروه فرعی چند قلم کالا را انتخاب می‌کنیم. به بیان دیگر وزن همه اقلامی که من و شما مصرف کرده‌ایم را با روش علمی بین اقلامی که می‌خواهیم به عنوان نماینده انتخاب و قیمت‌گیری کنیم، تفکیک می‌کنیم. پس هر قلم کالای من در این سبد نماینده یک‌سری اقلام و کالاهایی است که خانوار عمومی کشور مصرف کرده است. پس از آنکه وزن هر قلم کالا مشخص شد با یک بررسی دیگر به منابع فروش آن کالاها مراجعه می‌کنیم و قیمت آن کالاها را می‌پرسیم. پس من وزنی را که از میزان مصرف خانوار استخراج کردم ضرایب اهمیت اقلام انتخابی خود نامگذاری می‌کنم. پس از آن قیمت‌گیری را به صورت ماهانه از منابع اطلاع انجام می‌دهم. منابع اطلاع نیز دارای پوشش زمانی مناسب هستند و از ابتدای هر ماه تا ٢٩ ماه قیمت‌گیری در شهرهای مختلف انجام می‌شود. برای اعلام نرخ تورم هر ماه حدود سه میلیون عدد دریافت می‌شود و نهایتا نرخ تورم از حاصل ضرب این قیمت‌ها در ضرایب اهمیت و میانگین‌گیری که برای ١٢ ماه گذشته و ١٢ ماه قبل از آن انجام می‌شود، به دست می‌آید.
ضرایب اهمیت تا زمانی قابل اطمینان هستند که قیمت‌های نسبی بین این‌ اقلام حفظ شده باشد. به عبارت دیگر ضرایب اهمیت تا زمانی قابل اعتماد هستند که همه قیمت‌ها تقریبا متناسب با هم گران یا ارزان شده باشد. اگر یک قیمتی در گروهی بیش از دیگر اقلام گران شود و کالای دیگر در آن گروه به این نسبت گران نشود، آنگاه ضرایب اهمیتی که تاکنون استفاده می‌کردیم قابلیت اعتماد خود را از دست می‌دهند.
یک بار شاخص را بر اساس سال پایه محاسبه می‌کنیم و یک بار بر اساس سال قبل. اگر این دو عدد نسبت به هم واگرا باشند؛ می‌توان گفت قیمت‌های نسبی اقلام به یک میزان تغییر نکرده است. فرض کنید یک تغییر بنیادین در برخی اقلام ایجاد می‌شود. مثلا حامل‌های انرژی گران می‌شود. در آذر ٨٩ که این اتفاق افتاد و قیمت سوخت افزایش یافت باعث شد ما نسبت به ضرایب اهمیت کالا که در سال ٨٣ به عنوان سال پایه تعیین شده بود، بی‌اعتماد شویم. بنابراین سال ٩٠ مجدد به عنوان سال پایه انتخاب شد. همین امروز با تغییرات قیمتی که در اقتصاد ایجاد شده است؛ مانند افزایش قیمت نان و حامل‌های انرژی و حذف کارت‌های سوخت باعث شده که سال ٩٥ را به عنوان سال پایه انتخاب کنیم. امروز که من خدمت شما هستم بررسی‌های کامل را انجام داده‌ایم که سال ٩٥ را به عنوان سال پایه بعدی شاخص‌های قیمت انتخاب کنیم.
در این روزنامه عناوین دیگر همچون؛ کسر مالیات ارزش افزوده از بیمه نامه های عمر، الزام کارفرمایان به ثبت قردادهای کار در سامانه، کالاهای صادراتی ممنوعه ابلاغ شد، مساعدت های تولیدی نقدینگی را بالا برد، ایران به هیچ کشوری برق مجانی صادر نمی کند، بویینگ ها سرموعد می رسند، بازی تعاونی ها با سپرده گذاران، افزایش جمعیت بیکار جوانان 15 تا 29 سال و هزینه های دولت 17 درصد تولید ناخالص داخلی به چشم میخورد.
روزنامه جوان در صفحه اقتصادی خود از عناوینی همچون؛ بقیه لبنیاتی ها هم به گرانفروشان پیوستند، چرا دولت تدبیر به اجرای اقتصاد مقاومتی بی توجه است؟!، بزرگترین هلدینگ قطعه سازی کشور تحت مدیریت خاندان فریدون، واردات کمپوت آناناس بعد از سال ها قاچاق آزاد شد! ، انضباط مالی دولت یازدهم حتی از دولت قبلی هم بدتر است.
این روزنامه همچنین در گزارشی از ضرورت بازنگری در سازمان برنامه و بودجه با تیتر 700 هزار میلیارد تومان بدهی به رئیس جمهور بعدی می رسد پرداخته و نوشته است:
طی سال‌های 92 تا 95 دولت یازدهم700 هزار میلیارد تومان بدهی برای رئیس‌جمهور بعدی کشف کرده که معلوم نیست چه مقدار از آن متعلق به دولت قبلی بوده است.
اما این تمام ماجرا نیست زیرا با هزاران میلیارد اوراق بدهی‌ای که منتشر کرده و به بانک‌ها داده است باید از سال بعد دولت دوازدهم هزاران میلیارد هم بابت سود 20 درصدی اوراق فروخته شده به طلبکارانش بپردازد. با این حساب کار دولت دوازدهم آن قدر سخت خواهد بود که حتی ممکن است بودجه‌ای دیگر برای فعالیت‌های عمرانی، ایجاد اشتغال و تشکیل سرمایه ثابت ناخالص داخلی هم نداشته باشد.

نگاهی به آمارهای منفی تشکیل سرمایه ثابت در این دولت و کاهش بودجه‌های عمرانی و انتشار اوراق بدهی و در

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۴۱۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدیو) مجری صداوسیما خطاب به رئیس جمهور آمریکا: دانشجو‌ها را نزنید آقای بایدن!

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • دومین سفر استانی رییس جمهور به استان قم انجام می شود
  • بارزانی با رئیس جمهور دیدار کرد
  • نچیروان بارزانی با رئیسی دیدار کرد
  • ملی‌پوشان فوتسال به دیدار رئیس جمهور می‌روند
  • فصل‌های بعدی «برمودا» ساخته می‌شود
  • زلنسکی: پرچم اوکراین بر شانه خداوند است!
  • فصل‌های بعدی «برمودا» ساخته می‌شود
  • رئیس‌جمهور چین وارد فرانسه شد+ فیلم
  • ماکرون: روسیه نباید در اوکراین پیروز شود
  • (ویدیو) مجری صداوسیما خطاب به رئیس جمهور آمریکا: دانشجو‌ها را نزنید آقای بایدن!